virtuaalinäyttelyt piirretyille hevosille ja poneille

PKK:n alaiset piirroshevosnäyttelyt 17.2.2011

Kimolan tiloissa järjestetään 17. helmikuuta PKK:n alaiset näyttelyt, joiden vastuuhenkilönä toimii Tinka H. Tervetuloa mukaan osallistumaan heti, kun näyttelyt löytyvät PKK:n kalenterista! Näyttelysääntöihin voi tarkemmin tutustua täällä.

Rajoitukset:
- max. 2 hevosta / osallistuja / luokka. Yhdeltä omistajalta max. 8 hevosta / näyttelyt
- Yksi hevonen saa osallistua rakenneluokan lisäksi myös "muut kuvat"-luokkaan.
- Yhteen luokkaan otetaan 10 osallistujaa, lisäluokkia ei järjestetä.

Luokat:
0. BIS-kehä, tuom. Tinka H. TULOKSET
1. Hevos- ja ponitammat, tuom. Tinka H. TULOKSET
2. Hevos- ja poniorit, tuom. Tinka H. TULOKSET
3. Muut kuvat-luokka käsin piirretyille, tuom. Tinka H. TULOKSET
4. Muut kuvat-luokka tietokoneella piirretyille, tuom. Tinka H. TULOKSET

BIS-KEHÄ
BIS1:
Stina - Cherry Grenade Ion, KTK-sert
BIS2:
Stina - HOW Mystic, KTK-sert

Luokka 1. Hevos- ja ponitammat
1. Stina - HOW Mystic, EO-sert
2. naakka - Copperfox, EO-sert
3. naakka - Tactful Tawny, EO-sert

4. Lynn - Millimetsän Pii, HY
5. Lupinia - Snow's Charm, HY
6. Sara - La Primavera ZA, HY
7. nica - Rihan Hafa'l Al Rayad, HY
8. Sara - Hufflepuff, HY
9. Marle - O.R. Halogeeni, HY
----------------------------------------------
hyl. Ram. - Oravan Suvilla (väriä ei ilmoitettu)


Luokka 2. Hevos- ja poniorit
1. Stina - Cherry Grenade Ion, EO-sert
2. naakka - Whitecrow, EO-sert
3. Lille - Firefoot, EO-sert

4. vegasi - Crime II, HY
5. nica - Kearnye's Anakin, HY
6. Lynn - Mórrighan, HY
7. nica - Already Cursed, HY
8. Ram. - Oravan Tahmatassu, HY
----------------------------------------------
hyl. Lupinia - Ansa's Xenga, (rotumääritelmän vastainen väritys)
hyl. Lille - Angmar II (sivuilla ei ilmoitettu säkäkorkeutta)

3. Muut kuvat-luokka käsin piirretyille
1. Anne - Seppeleen Pihlakko (1. kuva), KP "Kertakaikkisen upea ja taustaa myöten yksityiskohtainen työ. Vesi saatu hienosti elämään, samoin mukava nähdä, että taustan puutkin ovat saaneet varjostusta ylleen. Hevoset kertakaikkisen kauniita, hienoa väritysjälkeä."

2. naakka - Alasdair, KP "Postikorttimainen kaunis piirros, kauniit elävät värit. Ratsastajan pieni etukeno ja (ilmeisesti) harjasta kiinni pitäminen nostaa hymyn huulile. Yksityiskohtainen kuva, jota jää mieluusti pidemmäksikin aikaa katselemaan."

Lynn - Dream's True Love, (tämä kuva), KP "Ihanan kesäinen työ, ratsukkojen mittasuhteet onnistuneita ja kuva kaiken kaikkiaan tunnelmallinen ja ihanan kesäinen"

4. Anne - Iivari FIN (1. kuva) , KP "Omaperäinen maisema, joka ratsukon lisäksi onnistunut hyvin. Maalausjälki kaunista ja mukavan huolettoman oloista"

5. Lynn - Pii-Piirto, KP "Kaunis kesäinen kuva tämäkin, taustan puut erityisen onnistuneita ja vaaleus tuo auringonpaisteen tunnun. Ratsukon varjostukset onnistuneita"

6. Lille - Poundcake, KM "Ratsukon vaativa asento saatu onnistumaan hienosti ja mittasuhteet ovat kohdillaan. Hevosesta löytyy kauniisti varjostuksia. Pientä hätäilyn jälkeä maan värityksessä"

7. nica - ML Carissa (riehumiskuva), KM "Väritysjälki todella elävää & kaunista ja hevosen liike saatu vangittua kauniisti piirrokseksi. Jouhet ihanan elävät. KP-tasoa olisi tämäkin"

8. Lille - Firefoot, KM "Omaperäinen aihe, paljon yksityiskohtia ja loimeen saatu elävyyttä. Taustan liekit väritetty kiireisen oloisesti ja vaatisivat pientä siistimistä, sillä ratsukko on varsin siististi ja tarkasti väritetty. Ratsastajan kasvojen puuttuminen harmittaa"

9. Nenna - Cresendo's Iivar, KM "Vauhdikas ravikuva, hevosen väritys elävää ja mittasuhteet kohdillaan. Hengityksen höyry hauska lisä, mutta olisin toivonut kuvaan taustaa tai pohjaa jolla hevonen ravaa"

10. Meeri N. - Snilli Aladin, KM, "(arvostelu lastauskuvasta) Omaperäinen aihe. Väritys kaunista, mutta olisin toivonut astetta vahvempia värejä ja valojen ja varjojen esilletuontia. Hevonen olisi myös kaivannut alleen varjon. Ei missään tapauksessa huono piirros, vaikka tällä kertaa luokan kovatasoisuudesta johtuen jäi häntäpäähän."

4. Muut kuvat-luokka tietokoneella piirretyille
"Siis aivan mielettömän kovatasoinen luokka, olisin mieluusti jakanut useammankin KP:n jos se vain olisi mitenkään mahdollista :)"

1. naakka - Aurick, KP
"Omaperäinen ja hauska aihe, joka toteutettu hyvin. Hevosen väritys erityisen onnistunut ja liike saatu vangittua kuvaan loistavasti."

2. Lynn - VG Benson, (maastokuva), KP
"Ihanan tunnelmallinen ja rauhallinen kesäkuva, joka myöskin idealtaan omaperäinen. Ratsukko ihanan leppoisa. Maisemat kauniit ja metsän seasta tuleva valonpilke kruunaa kuvan."

3. Lynn - Gerome von Nage, KP
"Valokuvamainen kaunis potrettikuva, taustan sininen tuo hevosen värin kauniisti esiin. Yksityiskohtainen ja tarkka, jouhet ja suitsien yksityiskohdat ansaitsevat erityismaininnan"

4. Sara - Hufflepuff, KP
"Tallin ikkunasta hohkaava valo ja hengityksen höyry luovat upean tunnelman. Kerrassaan kaunis sommittelu ja toteutus"

5. Lupinia - Zantedeschia, KP
"Tausta onnistunut mainiosti ja värit ovat kauniit. Varsan askeleet ihanan kevyet"

6. Sara - La Primavera ZA, KM
"Arvostelu kuvasta, jossa kolme ratsukkoa. Kuvan hentoinen rakeisuus luo pakkasen tunnetta kuvaan ja vauhdikkaat iloiset ratsukot ovat mkavaa katsottavaa - etenkin kun hevosten jouhista ja ratsastajien kaulahuiveista sekä hiuksista huomaa vauhdin tunnun"

7. nica - Merlin (pääkuva), KM
"Taustan ja loimen värit sopivat mainiosti voikon kanssa ja kuvassa vallitsee seesteinen tunnelma. Hevosen silmiä uppoutuu tuijottamaan pitkäksi aikaa, ovat aivan mielettömän upeat!"

8. nica - ML Zamiro (pääkuva), KM
"Suitsien yksityiskohdat hauskat ja kauniit. Tumman turvan olisi voinut häivyttää aavistuksen pehmeämmin peitinkarvan väriin, pistää katsellessa silmään. Ja silmistä puheen ollen, tälläkin mahtavat silmät."

9. Lille - Like Evilgrin, KM
"Ahtaasti rajattu. Ponin väritys kaunista ja valot sekä varjot tulevat hienosti esiin, piirros voisi kuitenkin olla jonkin verran viimeistellympi ja olisi taustankin kanssa kamppaillut kärkisijoista"

10. Odelie - Et Joligris, KM
"Arvosteltu keskimmäisestä kuvasta. Kuvassa paljon pieniä hauskoja yksityiskohtia ja ratsastaja onnistunut mittasuhteiltaan hyvin. Jouhissa eloa ja varjotkin ovat löytäneet paikkaansa. Hevosen jalat ovat huomattavan pitkät ja hevosen mittasuhteissa muutoinkin jonkin verran huomautettavaa. Kaiken kaikkiaan kuitenkin vauhdikas ja mukava kuva, jouhet hulmuavat mukavasti menossa mukana"